Sayın Üyemiz
Ticaret Bakanlığından alınan bir yazıda, Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer BOLAT’ın 18 Ekim 2024 tarihinde Bişkek'te gerçekleştirilecek olan Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu 13. Bakanlar Toplantısına katılım sağlaması ve toplantı kapsamında Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan ve Türkmenistan’ın Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu Bakanları ile ikili ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirmesi öngörüldüğü belirtilmektedir.
Bu kapsamda, toplantıya hazırlık çalışmalarında faydalanılmak üzere, firmalarımızın söz konusu ülke pazarlarına girişte karşılaştıkları sorunlara, firmaların talep ve değerlendirmelerine ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.
Bu minvalde, anılan ülke pazarlarında ihracatçı firmalarımızın karşılaştığı sorun, talep ve değerlendirmelerinin ekte yer alan formunun doldurularak 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 13:00'a kadar [email protected] adresine e-posta ile iletilmesi hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.
Bilgilerinize sunarız.