Meksika Liverpool Ev Tekstili Alım Heyeti Hk.
9 Ocak 2025 - 9 Ocak 2025
Sayın Üyemiz,
İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından, 9 Ocak 2025 Perşembe günü Meksika'da yerleşik Liverpool firması ile ev tekstili (battaniye, çarşaf, nevresim takımı, yorgan, banyo ürünleri ve yastık) ürün gruplarına yönelik olarak ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
Liverpool firmasınca, yukarıda sayılan ürün gruplarında SEDEX, BSCI, ISO 9000, OEKO TEX, BCI COTTON ve GRS (Geri dönüştürülmüş polyester için) sertifikalı olarak üretim gerçekleştiren firmalarla görüşme talebi iletilmiştir.
Etkinliğimiz katılımcı firmalarımız için ücretsiz olacak şekilde organize edilecektir.
Görüşmelere katılım sağlamak isteyen firma temsilcilerimizin linkteki başvuru formunu doldurması ve katılım talebini [email protected] e-posta adresine iletmesi gerekmektedir.
Başvuru formunun doldurulması sonrasında, ön değerlendirmesi yapılan ve katılımı uygun görülen firmalarımıza konuya ilişkin bilgilendirme e-posta aracılığıyla yapılacaktır.
Alım Heyeti Adresi: Yenibosna Merkez Mahallesi, Sanayi Cad. No:3 Dış Ticaret Kompleksi B Blok P.K.34197 Bahçelievler / İSTANBUL
Bilgilerinize sunarız.