4. Sustainability Talks İstanbul Hk.

4. Sustainability Talks İstanbul Hk.

Sayın Üyemiz,

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Avrupa Yeşil Mutabakatına uyum çalışmaları çerçevesinde, tekstil sektörünün sürdürülebilir üretim gerçekleştirme hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.

İTHİB tarafından gerçekleştirilen çalışmaların uluslararası boyutunu teşkil eden Sustainabilty Talks İstanbul etkinliği ise sektörün sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi dalındaki tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen bir organizasyon olarak öne çıkmaktadır. Özellikle tekstil sektörünün öncelikli gündemi olan sürdürülebilirlik konusunda düzenlenen ve bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek etkinlikte ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alması planlanmaktadır. Sanayi, akademi, devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katılım göstereceği Sustainability Talks etkinliği bu yıl 28 Kasım 2023 tarihinde Hilton Bomonti’de gerçekleştirilecektir.

Küresel ölçekte yoğun ilgi ile takip edilmesi öngörülen Sustainability Talks 2023 etkinliğine ilişkin bilgi  https://www.sustainabilitytalksistanbul.com/ web sayfası üzerinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.