Enflasyon Düzeltmesinde Şirketlerimizi Neler Bekliyor? Seminerini Gerçekleştirdik

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi – Ege Konferans Salonu’nda Genel Sekreterliğimiz tarafından düzenlenen, “Enflasyon Düzeltmesinde Şirketlerimizi Neler Bekliyor?” seminerini Yeminli Mali Müşavir Şahin KAMACI’nın sunumu ile gerçekleştirdik. Üye firmalarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleşen söz konusu seminerde; mevzuatsal hususlar, enflasyon düzeltmesine geçilme şartları, enflasyon düzeltmesi yapacak ve yapmayacak olan firmalar, enflasyon düzeltmesi yapılmamasının cezası, enflasyon düzeltmesinin sonuçları, enflasyon düzeltmesi ne zaman uygulanacak, hangi tablolara uygulanacak, parasal ve parasal olmayan kıymetler nedir?, düzeltme katsayısı nedir?, hangi durumlarda enflasyon düzeltmesinin yapılması zorunludur?, enflasyon düzeltmesinin kapsam dışında olan hususlar, enflasyon düzeltmesinde dikkate alınacak ÜFE oranları, ROFM hesaplama yöntemleri ve enflasyon düzeltmesinin vergiye etkisi gibi tüm hususlar teorik ve uygulamalı olarak değerlendirildi.

Seminerimize katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.