Rusya Tekstil Sektörü Ticaret Heyeti

Sayın Üyemiz;

2011/1 Sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkındaki Tebliğ Kapsamında, 25-27 Kasım 2022 tarihinde Rusya’nın Moskova kentinde tekstil ve tekstil aksesuarları ihracatı yapan firmalarımıza yönelik Ticaret Heyeti Organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı Bilgi için: Nur Üstündağ – 0212 454 05 05 – [email protected]

Son Başvuru Tarihi: 22 Ağustos 2022

Firma Katılım Bedeli:

Bir Kişi için: 1200 Euro

İkinci Kişi Katılım Bedeli: 750 Euro

Heyet Programı:

25 Kasım: İstanbul'dan gidiş

26 Kasım: B2B Görüşmeler

27 Kasım: İstanbul'a Dönüş

Heyet Bedeline Dahil Hizmetler: Konaklama, ulaşım giderleri, transfer, B2B görüşmeler ve tanıtım giderleri

Önemli Notlar:

• Heyet fiziki olarak Moskova’da gerçekleştirilecektir.
  • Heyete katılım her bir firma için azami 2 kişi ile sınırlıdır.
  • Heyete katılımın kontenjanla sınırlı olması sebebiyle, başvuruların son güne bırakılmaması önem arz etmektedir.
  • Ödemeler ön başvuruların incelenerek katılımı kesinleşen firmalardan daha sonra talep edilecektir. Heyete katılım başvuru eksiksiz iletilmesinin ardından, başvurular Heyet Komitesi tarafından değerlendirilerek firma yetkilileri tarafından katılım bedelinin ödenmesi ile kesinleşecektir.
  • Heyet Komitesi değerlendirmelerinde; firmanın üretici – ihracatçı olması, kendi koleksiyonuna sahip olması, Rusya veya çevre ülkelere ihracat gerçekleştiriyor olması kriterleri ön planda tutulacaktır.
  • Heyete katılım, katılımcı tarafından iptal edildiği takdirde başvuru bedeli iade edilememektedir.
  • Heyete katılım bedeli Birliğimiz tarafımızdan prefinanse edilmektedir. Yukarıda ifade edilen katılım bedeli katılımcı firmalara yansıtılacak nihai net tutardır. Heyete katılım gösterilmemesi ya da heyet kurallarının ihlal edilmesi durumunda Birlik tarafından kesinleştirilmiş olan tüm harcamalar (Danışmanlık, PR vb.) söz konusu firmadan geri alınacaktır.
  • Söz konusu tutar firmalara yansıtılan, destek dışında kalan net tutardır.

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Başvuru Formu